KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?
BEKIJK VACATURES

werken bij Mellantas

Samen één team

Met een hoop enthousiasme steken wij  samen met onze medewerkers al jaren veel energie in ons familiebedrijf. We vormen één team en werken samen voor het beste resultaat. De positiviteit die Mellantas uitstraalt zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde richting op staan.


Wil jij ook graag aan de slag binnen dit bedrijf? Bekijk dan meteen onze vacature.

onze vacatures

'Doorzettingsvermogen, positiviteit en een goede sfeer. Dat is hoe ik Mellantas omschrijf. Ik ben begonnen als 13-jarige scholier en inmiddels hebben Carla en Hans mij de kans gegeven om naast mijn studie de Marketing functie bij Mellantas te vervullen. Ik werk hier al jaren met heel veel plezier.'

'Op mijn 18e ben ik als scholier begonnen bij Mellantas. Later heb ik dit om weten te zetten naar een vaste baan. Ondanks mijn beperking accepteren Carla en Hans en de rest van de medewerkers mij helemaal. Ze doen er alles aan om een positieve sfeer te creëren. Daarom werk ik met heel veel plezier bij Mellantas en ben ik Carla en Hans erg dankbaar.' 

HR HELD(IN)

16 uur per week

Fulltime Medewerker

38/40 uur per week

OPEN SOLLICIATIE

Heb je jouw vacature niet gevonden dan kun je altijd een open sollicitatie bij ons inzenden. Laat je gegevens achter middels het formulier hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. En wie weet kun jij ons team binnenkort komen versterken.

enthousiast? neem contact met ons op!

Vul hieronder jouw gegevens en motivatie in of stuur jouw motivatiebrief naar info@mellantas.nl. Wij nemen snel contact met jou op!