HR HELD(IN) GEZOCHT

OPZOEK NAAR EEN NIEUW STEKJE?

Mensenmens gezocht voor de mensen in onze organisatie: Mellantas zoekt jou! Parttime HR-held(in) gezocht! Werkgeluk, Werving en Komkommers – kan jij het aan?

Geen enkele organisatie kan zonder haar HR, zij zijn immers de helden die achter de schermen alles draaiende houden. Vooral nu bijna iedere werkgever in Nederland op zoek is naar nieuw personeel. Het werk van deze HR-helden heeft dan ook een grote impact op zowel het functioneren van de organisatie als op de mensen die voor de organisatie werken. Laten wij bij Mellantas nou net op zoek zijn naar zo’n HR-held(in)! Iemand die samen met ons het werkgeluk binnen de organisatie naar een hoger niveau komt tillen.

Onze werknemers zijn ons grootste goed. 

Eerst even voorstellen. Hi, wij zijn Mellantas, een komkommerkwekerij gelegen in het Limburgse Sevenum. Onze missie is om milieuverantwoorde producten van top kwaliteit te leveren, elke dag weer. Om dat te kunnen doen zijn wij op zoek naar een mensenmens, iemand die het menselijke in de ander waardeert en in verbinding staat met de mensen om zich heen.

HET AANSPREEKPUNT VOOR ONZE MEDEWERKERS
Onze werknemers zijn namelijk ons grootste goed. Wij geloven dat als je het beste uit jezelf haalt, je dat terug kan stoppen in een ander. Dat betekent dat als je bij ons komt werken, jij het gezellige aanspreekpunt bent voor ál onze medewerkers en het gezicht in het contact met verschillende uitzendbureaus. Zodat je Sebastian kan helpen bij vragen over haar salaris en zodat je André steunt wanneer hij ziek vanuit bed belt. Én zodat je in overleg met uitzendbureaus de juiste kandidaten kan vinden voor de leukste werkgever in Limburg: Mellantas. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het verwerken van de administratieve HR-taken. Van urenverwerking tot het registreren van nieuwe medewerkers, maar dan wel volgens de juiste cao en wet- en regelgeving!

MENSENKENNIS
Naast onze ambitie om te groeien, waardering voor onze werknemers en positieve sfeer op de werkvloer, besteden wij ook graag tijd en aandacht aan het uitbreiden van onze mensenkennis. Of beter gezegd, blijven we graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van HR en werving. Maar dat kunnen wij niet zonder jou.

JIJ MAAKT VAN WERKEN EEN FEESTJE
Als mensenmens weet jij namelijk precies wat je moet doen om het onboardingsproces van nieuwe medewerkers leuker te maken – van het organiseren van personeelsfeestjes tot aan het regelen van bedrijfspresentjes voor het personeel. Heb jij nog wat trucjes die jij zo uit jouw mouw schudt voor het verhogen van werkgeluk op de werkvloer? Dan nodigen wij je graag uit op kantoor!

WAAROM KIEZEN VOOR MELLANTAS?

  • Diverse mogelijkheden in het doorgroeien van je functie
  • Ongeveer 16 uur per week plezier maken (bespreekbaar)
  • Werken in een gezellig en leuk team samen met de ondernemer
  • Salarisindicatie: €2200 – €3000 (op fulltime basis en afhankelijk van ervaring)
  • Onbeperkt aantal komkommers tot je beschikking

KOM(KOMMER)BIJ ONS!
Bevalt onze sollicitatie? Dan is de beurt nu aan jou, kom(kommer) bij ons solliciteren! 

enthousiast? neem contact met ons op!

Vul hieronder jouw gegevens en motivatie in of stuur jouw motivatiebrief naar info@mellantas.nl. Wij nemen snel contact met jou op!